54-річного Філіпа Кіркорова, який днями відгуляв День народження, помітили в компанії брутальної моделі 18+ Вальдемара Сантани.

Про це свідчать історії зі святкування на сторінці співака.

Філіп Кіркоров відомий в Росії не тільки своїм талантом і помітними нарядами, але і пишними вечірками, які він влаштовує з будь-якого приводу. Нещодавно російський виконавець відгуляв свій 54-й День народження, який відвідало чимало зірок шоу-бізнесу.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Крім відомих виконавців, блогерів та інших колег Філіпа Кіркорова, на вечірці також помітили модель 18+ Вальдемара Сантану. Чоловіки перетнулися на святкуванні і зробили миле спільне фото, яке пізніше з'явилося в історіях шоумена. Філіп ніжно поклав руку на плече Вальдемара і посміхався на камеру.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сторіс Філіпа Кіркорова в Instagram / скріншот
Сторіс Філіпа Кіркорова в Instagram / скріншот

У Мережі вже встигли припустити про ймовірний роман знаменитостей. Про орієнтацію Філіпа Кіркорова ходить чимало чуток, а присутність в компанії брутального бісексуала лише підігріває їх.

Відомо, що сам Вальдемар Сантана є моделлю 18+ - чоловік регулярно хвалиться накачаним тілом без одягу в соціальних мережах, а також продає відверті знімки на платформі "Onlyfans". Що примітно, Вальдемар не є аж надто популярним на просторах мережі – його Instagram налічує лише 10 тисяч підписників. Тому, чим міг залучити Філіпа Кіркорова молода людина, залишається лише гадати.

Профіль Вальдемара в Instagram / скріншот
Профіль Вальдемара в Instagram / скріншот

Профіль Вальдемара на Onlyfans / скріншот
Профіль Вальдемара на Onlyfans / скріншот

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров в свій персональний Новий Рік запалив з найяскравішими: ікона від Лепса і море квітів.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Докотився, Філіп": Кіркоров показав як відгуляв свій день народження.

Також Знай.uа писав, що Філіп Кіркоров опинився в російському храмі завдяки українській ведучій.