Президент Володимир Зеленський нагадав українцям, наскільки вони різні, проте всі однаково вірять у рідну країну.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Володимир Зеленський ніколи не упускає можливості підтримати українців у важкі дні і нагадати, що всі мріють про благополуччя країни. Зараз, в період карантинів і військових дій, український президент вирішив в черговий раз нагадати, за що ми всі боремося.

"Ми різні, але всі однаково віримо в Україну", - коротко написав Володимир Зеленський.

До публікації гарант Конституції додав чорно-біле фото, на якому стояв на борту корабля з біноклем і дивився кудись в далечінь.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Пост Володимира Зеленського в Instagram / скріншот
Пост Володимира Зеленського в Instagram / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Варто нагадати, що ще недавно Володимир Зеленський відправився з Польщу з офіційним візитом, де зустрівся з президентом Анджеєм Дудою, главами Латвії, Естонії та Литви. Всі разом гаранти привітали свого польського колегу і його народ з 230-річчям Конституції, яке святкується традиційно 3 травня.

У своїй публікації Володимир Зеленський зазначив, що Україна і Польща є партнерами, братами і друзями. Свої слова український гарант підкріпив спільним знімком з іноземними колегами з першою польською Конституцією.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зробив гучну заяву щодо курсу України та долі Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський виявився "найгарячішим" серед президентів ЄС:"у центрі уваги".

Також Знай.uа писав, що Володимир Зеленський з дружиною Оленою вирушили підкорювати Карпати на Великдень.