В Австралії на території школи робітники виявили найважчу в світі міль.

Детальніше про це розповідає ABC.

Повідомляється, що дивовижне Комаха було виявлено на території державної школи Маунт-Хоттон в Квінсленді, Австралія, під час будівництва. Робітники знайшли деревну міль, розмах крил якої досягає 25 сантиметрів.

Фотографією комахи вирішила поділиться адміністрація навчального закладу в Facebook. Відзначається, що сама школа Маунт-Хоттон розташована неподалік від тропічного лісу.

Директор Меган Стюард розповіла ABC, що моль була такого ж розміру, як "два кулаки разом узяті". Представниця школи також повідомила, що після фотосесії моль відпустили назад в ліс.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У той же час, куратор ентомології музею Квінсленда Крістін Лембкін розповіла, що знайдена Комаха це endoxyla cinereus – гігантська деревна міль, яку вважають найважчою в світі. У самок вага може досягати до 30 грам, через що вони часто не можу літати. Самці ж зазвичай важать в два рази менше.

Лембкін заявила, що люди стикаються з цією міллю досить рідко. В основному це пов'язано з тим, що у самок деревної молі короткий життєвий цикл – після відкладання яєць вони гинуть.

Меган Стюард, директор Маунт-Хоттон, запропонувала учням школи написати розповідь, пов'язаний зі знахідкою. Цей випадок надихнув їх на створення апокаліптичні твори.

[quote author=""]"Студенти написали кілька дуже креативних, творчих творів. Серед них була розповідь про

Нагадаємо, що українські прикордонники на кордоні з Росією знайшли пакети з парашутами.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Біблії знайшли точний образ Ісуса.

Також Знай.иа писав, що на Червоній планеті вперше помітили вертоліт: НЛО або NASA.