Син принца Гаррі і Меган Маркл святкує свій другий день народження. Малюк вже почав отримувати перші привітання від близьких, включаючи Королівську сім'ю.

У травні 2018 року принц Гаррі і Меган Маркл зіграли масштабне весілля, за яким спостерігав весь світ, і вже через рік, 6 травня вони стали батьками. У пари народився син, якого вони назвали Арчі Харрісон.

Меган Маркл з сином, фото: скріншот з відео
Меган Маркл з сином, фото: скріншот з відео

Зараз малюкові виповнилося 2 роки, і він вже готується стати старшим братом - на початку літа Меган Маркл повинна народити дівчинку.

Цей день Арчі проведе в сонячній Каліфорнії, куди його батьки переїхали минулого літа. На жаль, пишної вечірки не планується, все через обмеження пов'язані з пандемією коронавірусу. Також, присутність родичів з Великобританії не передбачається, з цієї ж причини.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак, Королівська сім'я не забула про маленького члена сім'ї, і вже офіційно привітали його на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram. В акаунті Єлизавети з'явилася фотографія сім'ї, і красується напис: "Вітаємо Арчі Маунтбеттен-Віндзор з другим днем народження".

Принц Вільям і Кейт Міддлтон не залишилися осторонь, незважаючи на натягнуті відносини з Гаррі і Меган. Вони також порадували публікацією в соціальній мережі Instagram, прикріпивши спільне сімейне фото, де Арчі ще зовсім маленький.

Варто нагадати, що принцу Гаррі і Меган Маркл довелося відмовитися від королівських обов'язків і переїхати з Великобританії. Все через підвищену увагу їх сім'ї з боку преси, а також не зовсім теплим відносинам з сім'єю.

Більше року Гаррі не бачився з рідними, і в середині квітня прилетів на похорон дідуся - принца Філіпа. Він помер 9 квітня у віці 99 років. Напередодні дня народження Єлизавети II він полетів назад до вагітної дружини.

Нагадаємо, вагітну Меган Маркл засікли самотню на прогулянці: купа рюкзаків і дитина на руках.

Як повідомляв портал Знай.uа, принцу Гаррі не вдалося налагодити стосунки з батьком і братом після похорону.

Також портал Знай.uа писав, як у Великобританії пройшли похорони принца Філіпа: члени королівської сім'ї порушили традиції заради Гаррі.