Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця вже відпочивала на Мальдівах, звідки викладала безліч знімків. І зараз, за словами, Ані Лорак, вона знову відпочиватиме. Жінка дочекалася чергових вихідних, щоб насолодитися життям без Інтернету і телефону.

"Довгоочікувані вихідні✈️ нарешті можна відключити телефон і насолодитися офлайном ✈ ️ спасибі авіакомпанії @siriusaero за сервіс і наш комфорт✈", - написала Ані Лорак у підписі до публікації.

Виконавиця постала на тлі літака у футболці і кепці, з рюкзаком і більш теплими речами.
"Ви вже давно відпочиваєте🗿", "Сліпуче красива! Правильно, потрібно відпочивати від суєти...🔥🤗", "Від чого ж ви, бедолашная, так втомилися?", "Спасибі шаленим цінам на ваш концерт 4 червня в столиці. Обов'язково не піду🤭😬😧...", "Сонячна Кароліна!😍Гарного відпочинку!❤️", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)

Нагадаємо, колишня коханка Мурата сильно покращала, поки він мирився з Лорак: "Красуня з Франика"

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак після скандалу з Меладзе засвітилася в обіймах 53-річного продюсера: "Геній"

Знай.ua писав, відпочивають разом? Ані Лорак з екс-чоловіком Муратом заінтригували знімками на яхті