Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Відомо, що виконавиця цього року відпочивала зі своєю сім'єю на території Об'єднаних Арабських Еміратів. А зараз Лобода поділилася знімком, на якому зображена разом зі своїм дворічним малятком на ім'я Тільда, в Абу-Дабі. Світлана народила дівчинку 21 травня 2018 року в Лос-Анджелесі. Обидві представниці прекрасної статі в кадрі постали в сонцезахисних окулярах і капелюшках.

"Як же добре в травні в Дубаї😜 😍", - написала Світлана Лобода в підписі до публікації.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram
Світлана Лобода, скріншот: Instagram

"Щасливого відпочинку Вам і вашій родині😻", "яка ви хороша мати", "Яка зайка!!!💖 ", "Тільки й знають що відпочивати, бідні, заробилася, з шахти вилізли....", "Лободуся прекрасного Вам відпочинку❤️, Тільда росте така ж красуня як і ви😘", "Ось це так! 😍Яка Тилька велика вже! Скоро 3 рочки пупсу ❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Лобода нарешті показала свого чоловіка і це далеко не Тілль Ліндеманн з Rammstein. Молодша сестра Світлани Ксенія також відома у вузьких колах. Дівчина веде активне соціальне життя в Instagram, де за нею спостерігає понад 20 тисяч осіб.

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода вся в чорному взялася за свічку: і тільки білі голуби злетіли

Знай.ua писав, Світлана Лобода подарувала сотні тисяч приголомшливим дівчаткам, але зовсім не дочкам: "переконали"