Незмінний ведучий романтичних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник, показав, хто допомагає йому на роботі на зйомках. Кумедне фото він опублікував в Instagram.

Виявилося, що відразу після казкового відпочинку з сім'єю на Мальдівах всі – мама, тато і навіть найменша дитина син Саша, якому майже виповнилося півроку, проводять час на зйомках.

Відпочинок був недовгим і Решетники після прильоту відразу приступили до робочого процесу зйомок. На кумедному фото Григорій показав нове вміння свого сина-висовувати язик. Після Мальдів засмаг не тільки ведучий, але і найменший член сім'ї.

"тепер ми вміємо робити ще й так 😛 Наш маленький Ейнштейн з батьками на зйомках 🎥", - написав Григорій.

Так Він порівняв свого молодшого сина зі знаменитою фотографією вченого Альберта Ейнштейна, де той висовує мову.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото маленького помічника. Вони написали безліч компліментів Решетнику і його синові Саші і відзначили, що малюк розвивається дуже швидко.

" не втомлюся повторюватися, цей малюк у вас справжній пупсик-красень👍 👍 😋терміново треба його в одному з серіалів зняти 👏 він дуже милий і фотогенічний малюк😍 👍 👏 👏, весь в тата👌 🏻", " Саньку ще й півроку немає, а як однорічна дитина. Взросляк!. Чарівний наш❤️", " милий янголятко 👼", "який милаха", " Милаха😍старші братики темненькі а Сашка світлячёк❤️"," засмаглий пупсик", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Анна Богдан з "Холостяка 11" перейшла на образи.

Як повідомляв "Знай.uа", після відходу Юлі " зайчика "на Холостяку з'явився"Котик".

Також "Знай.uа" писав, що Юлія " Зайка "відмовилася дивитися" Холостяка " після прощання з Заливако, друзі переказують.