Одна зі студенток Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, яка навчається на заочці, вирішила поділитися своєю думкою з приводу приїзду її кумира Басти в Україну.

Вона зазначила, що вирішила поділитися цим, поки йшла на пляж. І у своїй промові висловилася про українське "бидло", яке бігає за цим виконавцем і намагається довести, що Крим належить Україні.

Студентка Настя, скріншот: Instagram
Студентка Настя, скріншот: Instagram

"Поки я йшла на пляж, хотіла висловитися щодо новинних подій, пов'язаних з одним з моїх улюблених російських виконавців Бастою, який приїхав до Києва. І я читаю, що йому доводять, розповідають, що Крим наш. Бігають за ним, не дають людині відпочити в закладах якихось. Якесь наше бидло українське вгамуєтеся. Він артист... те, що він виступав у Криму, це взагалі нічого не означає. Він вже не наш, змиріться з цим, бл*ть... про*бали. Ви що, взагалі там *банулися, взагалі кінчені? Фу, ганьба, просто ганьба. І так вже до нас в Україну з нормальних виконавців майже ніхто не приїжджає. Кого нам слухати? Наше українське лайно слухати? У мене вуха в'януть від цього лайна... Alyona Alyona цю кiнч*нну, або кого слухати, скажіть? У нас одиниці просто, можна на пальцях однієї руки перерахувати. Просто дикуни, у мене немає слів", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згодом виявилося, що дівчина є донькою судді Печерського суду Крістіни Константінової. Ця жінка дозволяла проводити обшуки у протестувальників під час Майдану. Тепер за подібні висловлювання в інтернеті закликають почати проти неї розслідування.

Також, стосовно Басти, відомо, що у виконавця заплановані концерти на 25 і 26 червня в Києві.

Студентка Настя, скріншот: Facebook
Студентка Настя, скріншот: Facebook

Нагадаємо, російського репера Басту помітили в Києві після відвідин Криму: "СБУ, ви як там?"

Як повідомляв "Знай.ua", "У Криму не був": Моргенштерна взявся захищати адвокат з України, при чому тут колишня Козловського

Знай.ua писав, син Ротару Євдокименко виявився другом російського репера Басти: називає " братиком"