Існує дуже спірне блюдо під назвою "Риба Інь і Янь", в якому голова тварини залишається свіжою, а тіло готується.

Риба продовжує рухати ротом і очима під час бенкету людей, які замовили собі це блюдо. Його придумав ресторатор з міста в Тайвані на початку 2000-х років, він розробив особливу техніку приготування риби. І безумовно, що "Інь і Янь" абсолютно не для людей зі слабкими нервами.

Не рекомендуємо дивитися надані відеоролики людям зі слабкою психікою або вагітним.

@lifetiper

😭🥺🥺#fyp #😭😭😭 #🥺🥺

♬ See You Again (Piano Arrangement) - Alexandre Pachabezian

Популярні новини зараз

Тіна Кароль ощасливить українців, але не всіх: "Росія теж чекає"

Дід зі шваброю врятував київське метро від пожежі

Злата Огнєвіч показала, в чому буде на першій вечірці "Холостячки": "Аж мурашки"

Гросу зізналася, чому так довго приховувала кохання з Полянським: "Люди одразу помічають"

Показати ще

В першу чергу з живої риби акуратно видаляють луску, потім голову обертають рушником з кубиками льоду, а тіло занурюють в вок з гарячим маслом і смажать протягом двох хвилин. Потім рибу акуратно викладають на велику тарілку, заливають кисло-солодким соусом і подають людям, готовим на подібні експерименти.

Шеф-кухар запевняє, що риба все ж нежива, а рухи рота і очей всього лише неконтрольовані нервові спазми, відеозаписи, в яких фігурує ця страва, розлютили широку публікую і захисників прав тварин. Тепер "Риба Інь і Янь" заборонена у всьому Тайвані, проте тепер вона поширена в Китаї, де її можуть подавати досі.

Нагадаємо, як вибрати свинину для шашлику і приготувати смачний маринад: 9 способів від м'ясника

Як повідомляв "Знай.ua", шашлики на травневі свята: як правильно замаринувати і посмажити м'ясо

Знай.ua писав, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "У ресторані не знайдете"