Підлітки, скріншот з відео
Підлітки, скріншот з відео

Визнали і виправили свої помилки: в Україні більше сотні дітей уникли кримінальної відповідальності

За рік тюрми уникли 115 юних "шибеників" завдяки програмі військового правосуддя для неповнолітніх. В Україні вже рік діє відновлювальна програма на противагу каральному правосуддю. Дана практика дозволяє уникнути кримінальної відповідальності юним порушникам, які вперше оступилися і припустилися помилки.

"Холостяк" Заливако, фото: Instagram
"Холостяк" Заливако, фото: Instagram

"Холостяк" Міша Заливако попрощався з Джесікою Чегі: її минуле заважає розвиватися майбутньому

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

7 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся десятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає своє кохання. Міша Заливако повинен познайомити дівчат зі своїми рідними і близькими. У промо-ролику до наступного випуску глядачі побачили, що Юля "Зайка" чекатиме на зустріч з "Холостяком".

Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux

Настя Каменських показала інтимні дотики з Потапом

Популярна українська співачка, дружина продюсера і репера Олексія Потапенка Настя Каменських днями відсвяткувала свій 34-й день народження. З того часу артистка встигла поділитися багатьма яскравими моментами зі свята. Цього разу Настя Каменських опублікувала два неймовірно романтичні знімки зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком, які чудово продемонстрували почуття між ними.

Інвалід-колясочник береться за утилізацію електроприладів, фото: Facebook
Інвалід-колясочник береться за утилізацію електроприладів, фото: Facebook

Майданівець, якого побив "Беркут" до стану інвалідності, не просить допомоги, але пропонує

У мережі з'явилася інформація, що євромайданівець, якого раніше побив "Беркут", пропонує послуги з утилізації списаного електрообладнання. Чоловік став інвалідом I групи після нападу з боку правоохоронців, і зараз він написав публікацію в соціальній мережі Facebook.

Перепоховання воїнів Другої світової війни, facebook.com/pressjfo.news
Перепоховання воїнів Другої світової війни, facebook.com/pressjfo.news

На Донбасі перепоховали 99 воїнів, ідентифікувати вдалося лише 8 з них

У Донецькій області перепоховали 99 воїнів, які загинули в роки Другої світової війни. Напередодні Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом біля братської могили загиблих воїнів у Другій світовій війні відбувся пам'ятний мітинг.

Студентка Настя, скріншот: Youtube
Студентка Настя, скріншот: Youtube

Проти доньки київської судді вимагають почати розслідування: обізвала українців "дикунами" і "бидлом"

Одна зі студенток Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, яка навчається на заочці, вирішила поділитися своєю думкою стосовно приїзду її кумира Басти до України. У відеозверненні до українців висловилася про те, що зараз за Бастою "полює" так зване "українське бидло", яке ставить йому питання, які стосуються Криму і того, кому ж належить цей півострів.