Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

Однак зараз мова піде про"Ощадбанку". В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. І 7 травня 2021 року українка заявила, що "Ощадбанк" заарештував його рахунки на вимогу виконавця, і, як стверджує клієнт банку, за всіма рахунками був проставлений мінус.

Ощадбанк / скріншот з відео
Ощадбанк / скріншот з відео

"Хоча в постанові просто арешт не знятий. 30.04 зняли мені арешт так прояснили ситуацію. Станом на 07.05-банк так арешт і не зняв, хоча є постанова про зняття, та ще й нахабно далі знімає будь-які надходження на соціальну і зарплатну карту. Ви можете пояснити яке ви маєте право знімати кошти на які вже як тиждень знятий арешт?", - написав користувач у відгуку.

Ощадбанк, скріншот з відео
Ощадбанк, скріншот з відео

Далі вона зазначає, що у відділенні банку, також як і на гарячій лінії, тільки розводять руками і посилають її. Українка шокована в ході дій представників "Ощадбанку", бо у неї "вкрали" таким чином приблизно п'ять тисяч гривень. Користувачка попросила, щоб їй повернули ці гроші, які і не повинні були знімати, і заявила, що тепер переводиться в інший банк.

Жінка додала, що з нею ніхто з банку навіть не намагається зв'язатися.

"Просто банк ігнорує своїх клієнтів, краде гроші і заводить в мінуси!!! А особливо краде дитячі засоби!!!", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Негативний відгук про Ощадбанк, скріншот: Мінфін
Негативний відгук про Ощадбанк, скріншот: Мінфін

Нагадаємо, клієнти "Ощадбанку" не можуть забрати свої гроші по 6 годин: "На рахунку є, в касі немає"

Як повідомляв "Знай.ua", Ощадбанк влаштував клієнту СМС-терор і змусив стояти в черзі 3 години: "Справжнє болото"

Знай.ua писав, ПриватБанк дзвонить родичам клієнтів і доводить до нервових зривів: "Борг 90 гривень..."