Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що виконавиця продовжує відпочивати на території ОАЕ, що і робила раніше. Вона виставляла фотографію зі своїм дворічним малятком на ім'я Тільда з Абу-Дабі. А зараз зазначила, що квітень був досить складним, тому було вирішено зробити собі канікули, які, за словами Світлани, почалися досить красиво. Хоч і триватимуть зовсім недовго, бо попереду багато планів.
Світлана і Ксенія Лобода / фото: Instagram
Світлана і Ксенія Лобода / фото: Instagram

"Такий був складний квітень, і так красиво почалися канікули🙃вони триватимуть недовго, тому що попереду багато прем'єр і перфомансів...і мені потрібно підготувати їх для вас☺️ держ Тримай мене міцніше, мамо .... я сьогодні ......😉 🔥 🥰 ", - написала Світлана Лобода у підписі до публікації.

"Чекаємо, красуня!😜❤", "Режим очікування прем'єр і перфомансів включений 😍❤️ а поки відпочивайте! Ви цього заслуговуєте)", "З нетерпінням чекаємо перфомансів🔥", "Я сьогодні п'яна 😍, дуже скучили за вами, хочемо концертів🔥🔥🔥", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода нарешті показала, як виглядає її 2-річна дівчинка: "Росте красуня"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода нарешті показала свого чоловіка і це далеко не Тілль Ліндеманн з Rammstein

Знай.ua писав, Світлана Лобода вся в чорному взялася за свічку: і тільки білі голуби злетіли