Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Зараз вона опублікувала чергове рекламне, але дуже кумедне відео, в якому знявся і Олександр Еллерт, її коханий. Він з'їв новенький "Снікерс" і залишив актрису без їжі взагалі. Тому вона, під час розмови по телефону, несподівано для себе, почала засовувати ручку в рот, потім жувати квіти і навіть кота.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Коли вона зрозуміла, що так більше не може тривати, зібралася і вийшла з дому. Однак у ліфті її "чекав" чоловік з морозивом. Недовго думаючи, Ксенія почала тягнутися, щоб вкусити смакоту, але хлопець вчасно відсунув від неї морозиво, і Мішина почала кусати спочатку повітря, а потім і його плече.
Опинившись в машині, "Холостячка" закусила кермом, і потім, несподівано для себе, помітила новенький "Снікерс" на лобовому склі і заспокоїлася.

Ксенія Мішина, скріншот з відео
Ксенія Мішина, скріншот з відео

"Не все гладко, коли ти голодний! Хоч в університеті нас вчили, що "художник повинен бути голодним", все ж сталося інакше. Новий смак легендарного батончика Snickers Creamy надихнув нас на створення цього відео. Все вийшло на одному диханні, але Саші знадобилося кілька дублів і зовсім не тому, що він з першого разу не зміг зіграти😅 а тому, що кожен дубль він відправляв собі в животик шоколадку 🤪 🤣 до речі, якщо вам цікаво ні кіт, ні людина не постраждали! 😋 Діліться хто також готовий нападати на всіх, коли хоче вкусняшку?!", - написала Ксенія Мішина в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Нагадаємо, Яма, Решетник і Еллерт поборолися з коханими на "МастерШеф": "Кращі пари України"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина дізналася секрет Еллерта, довго приховував: Ектор з "МастерШефа" викрив

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина показала як вміє відпочивати Еллерт: "Товстий, жирний, з мільярдом"