Для підтримки й шанування усіх матерів світу встановлено Міжнародний День матері, який в Україні відзначають у другу неділю травня. Цьогоріч День матері припадає на 9 травня.

У цей день заведено провідувати своїх матерів або вітати їх іншим зручним способом. Вшановувати слід усіх матерів незалежно від віку, дякуючи їм за нелегку материнську працю. Красивими привітаннями на день матері ділиться сайт Inforoom. Однак, слід пам'ятати, що найкращим привітанням для будь-якої мами будуть щирі слова від себе й обійми її дітей.

Привітання на День Матері

У цей день хочу сказати спасибі всім мамам на планеті. За найкращий подарунок на Землі - життя. Дорогі мами, вітаємо з Днем матері, бажаємо душевних сил, мудрості, величезного терпіння і щастя. Спасибі вам, рідні, за тепло, ласку і ніжність.

Листівка на День матері
Листівка на День матері

Листівка на День матері
Листівка на День матері

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Мила, рідна, улюблена матусю! Хочу привітати тебе з Днем матері! Ти для мене найкраща у світі. Люблю і пишаюся тобою. Спасибі тобі за доброту, ласку, ніжність і любов. Хочу побажати тобі, щоб ти ніколи не хворіла, а твоє сердечко залишалося таким же чуйним. Неймовірної Любові тобі.

Віршовані привітання на День Матері

З Днем матері - з прекрасним,
Чудовим, яскравим днем.
Нехай небо буде ясним,
Нехай щастям сповниться дім.

Нехай біди й проблеми
Зникнуть навік,
Й ти будеш неодмінно
Щасливою з року в рік!

Листівка на День матері
Листівка на День матері

Листівка на День матері
Листівка на День матері

Мамо, мила, рідна, дорога,
В мене ти одна така.
І в День матері я побажаю
Довгих років, любові, у душі тепла.

Обіймаю міцно й цілую.
Жити тобі в достатку й без бід.
Я тебе любити не перестану,
Для мене ти найдорожча за всіх.

Листівка на День матері
Листівка на День матері

Листівка на День матері
Листівка на День матері

Нагадаємо, Молитва батьків за дітей: найкращий оберіг, коли поряд бути неможливо. Батьки не завжди можуть бути поряд зі своїми дітьми

Як повідомляв портал "Знай.ua", Софія Ґалечко стала першою українкою-офіцером: історія жінки, яка випередила свій час. Софія Ґалечко не бачила свого життя поза фронтом

Також "Знай.ua" писав сильна молитва перед сном: очистить сумління і звільнить від повсякденних турбот. Після завершення важкого та насиченого дня віряни перед сном звертаються у молитві до Бога.