Українка поскаржилася на обслуговування мобільного банку "Монобанк".

Відповідний відгук клієнта опублікував на сайті Мінфін.

Так, дівчина ще 24 квітня оформила картку через мобільний додаток і через кілька днів отримала повідомлення, що карту можна забрати в пункті видачі. Але клієнтка не змогла приїхати і забрати карту, так як вона знаходиться далеко від її місця проживання, а саме в Авдіївці. Коли їй подзвонив співробітник банку вона йому це розповіла і пояснила, що у зв'язку з великою відстанню і бойовими діями на лінії зіткнення найближчим часом приїхати у неї не вийде.

"24 квітня оформила картку через мобільний додаток банку, протягом декількох днів мені надходили смс повідомлення з проханням забрати картку в точці видачі. Потім 28 квітня мене подзвонив співробітник банку і запитав, чому я ще не отримала карту? Я повідомила, що найближча точка видачі знаходиться далеко від мого населеного пункту: в м. Авдіївка і пояснила, що у зв'язку з великою відстанню і бойовими діями на лінії зіткнення я не зможу найближчим часом отримати карту", - розповідає дівчина.

монобанк
монобанк

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Щоб вийти з ситуації співробітник банку запропонував відправити карту по "Новій Пошті", на що клієнка з радістю погодилася. 3 травня карта в руках дівчини, але активувати її не вийшло. Нібито документи поганої якості. У підсумку клієнку "водили за ніс" 13 днів і відмовили в активації через те, що документи не чіпровані.

"Далі почалося саме "цікаве": співробітник Монобанку запропонував мені відправити картку" Новою Поштою " на що я звичайно погодилася. 03 травня я отримала цю картку і спробувала її включити, але не вийшло. Спочатку мене водили за ніс, начебто погана якість документів (нерозбірливе фото і т.д). Потім 06.05 мені додатково подзвонили і запропонували завершити процедуру оформлення карти, у мене знову не вийшло, оскільки документи працівники банку не змогли ідентифікувати, я запропонувала виконати відеозв'язок зі своїм паспортом. Після 13-денного "сервісу" мені повідомили, що активувати картку Дистанційно я не зможу, оскільки у мене не чіповані документи (відсутній ID-паспорт або закордонний нового зразка)", - написано у відгуку.

У своєму відгуку дівчина залишила три питання " Монобанку":

1.Чому таке некомпітентне ставлення до людей, які бажають з ними співпрацювати?
2. Чому 2 різних працівника фін.установи здійснюють свідомо неможливі операції (спочатку консультують про можливість отримання картки поштою, відправляють її, а потім рекомендують звернутися до точки видачі, яка знаходиться в зоні бойових дій)? Де логіка, де компетентність і лояльність до своїх клієнтів?
3. Чому перед відправкою картки дівчину не попередили, що вона все одно не зможе її активувати?

В кінці дівчина зажадала провести роз'яснювальну роботу з винними і принципово відмовилася їхати до точки видачі.


Представники Монобанку відреагували і дали відповідь: "Нам дійсно дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією
Ми завжди намагаємося надавати тільки якісний сервіс. Ми передали всі комунікації на перевірку якості проведення діалогу і вживемо відповідних заходів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Обслуговування припинено": українці з картами monobank опинилися під загрозою "блоку", невідомі влазять в телефон

Як повідомляє портал «Знай.иа» Клієнт помітив зміну по кредиту в "Монобанк" і розлютився: "нарахували за кілька годин"

Також «Знай.иа " писав, що Monobank здирає з клієнтів "штрафи" без попередження: "вони просто крутять місяцем"