Дієтолог-Нутриціолог Аріна скромна розповіла, які вправи найкраще підійдуть для позбавлення від "зимового жиру".

Зимові та весняні свята привнесли в життя багатьох достаток жирних і висококалорійних продуктів. Але літо на підході, а багато хто тепер губляться в здогадах – як швидше позбутися від зайвих кілограмів перед відпусткою.

За словами дієтолога-нутриціолога Олени скромної, кращим варіантом є швидка ходьба зі швидкістю 5-7 км/ч.фахівець зазначила, що таким прогулянкам краще приділити від 20 до 60 хвилин щодня, а йти краще в гору.

"Коли ви піднімаєтеся хоча б в невелику гірку, більше м'язів напружується, збільшується навантаження на сідничні м'язи. Так що від підйому в гірку більше плюсів і більше витрата калорій, ніж якщо ходити по площині", — пояснила Скоромна.

Біг / фото: Pixabay
Біг / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Для подібного роду тренувань краще підбирати взуття для бігу – таким чином ви знизите навантаження на ноги і хребет і збільшите запас витривалості.

Олена скромна заявила, що прогулянки по міських вулицях можуть кепсько позначитися на здоров'ї через велику кількість вихлопних газів та інших відходів. Такі тренування швидше принесуть проблеми з серцево-судинною системою і легкими, ніж допоможуть скинути зайві кілограми.

Найкраще середовище для прогулянки-природа. Однак, якщо такої можливості немає, то краще походити в залі на біговій доріжці, ніж по міських вулицях.

Нагадаємо, що Олена Шоптенко показала, як" вигнати " з себе калорії після Великодня.

Як повідомляв портал Знай.uа, 71-річна пенсіонерка стала світовою чемпіонкою з пауерліфтингу і дала фору молодим.

Також Знай.uа писав, що Марина Боржемська поділилася невеликим лайфхаком, що не варто робити, щоб схуднути.