У новому, 14-му випуску "МастерШеф. Професіонали-3" не всі учасники битви змогли довести, що гідні вісімки кращих кухарів України.

Цього разу в битву чорних фартухів потрапило відразу п'ятеро учасників - Микола Мигаль, Елеонора Баранова, Микола Люлько, Лілія Стоянова і Віталій Нужний. Коли учасники підняли коробки-загадки, то побачили різні предмети, які, як вони подумали, їм потрібно було повторити.

Однак судді поспішили все пояснити - чорні фартухи повинні були приготувати їстівну пару до своїх предметів.

Вибір учасників:

  • Микола Мигаль: зубна щітка - зубна паста;
  • Елеонора Баранова: геймпад - ігрова приставка (спочатку був диск в коробці);
  • Микола Люлько: праска - м'ята футболка;
  • Лілія Стоянова: гребінець - дзеркало;
  • Віталій потрібний: шнурки - кед (спочатку було мило).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На приготування їстівних копій судді "МастерШеф" дали учасникам півтори години і доступ до обох комор. У процесі приготування, коли Ектор запитував учасників про плани, він поспішив уберегти Віталія і Лілію від неправильно обраної стратегії, проте остання його не послухала.

На вердиктах саме в цих двох стравах засумнівалися судді. Вони відзначили, що зовнішній вигляд їх предметів залишає бажати кращого, тому судити вони будуть за смак. Десерт з трюфельним маслом Ектор, Володимир і Ольга порахували менш смачним, тому проект покинув Віталій Нужний.

Нагадаємо, що "МастерШеф. Професіонали " випуск 13: хто не подружився з мікрохвильовкою і покинув проект.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишні холостячки Мішиної влаштували битву талантів на"МастерШеф".

Також Знай.uа писав, що знаменитості проговорилися про секретний сезон "МастерШефа": "мегазірки схрестять ножі".