Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

9 травня 2021 року святкується Міжнародний День матері, тому актриса і вирішила поділитися архівними фотографіями зі своєю найріднішою і близькою особою. Вона присвятила публікацію саме їй і захотіла прокричати нескінченну подяку абсолютно за все. Ксенія зазначила, що разом зі своєю мамою багато пройшла, проте вона завжди була поруч, будучи сильною, люблячою всім серцем і незалежною.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Я хочу подарувати тобі легку, красиву, щасливе життя! Ти виростила в мені найпрекрасніші і правильні якості, риси, погляди. Зараз я бачу в собі те, чому ти мене вчила і розумію цю цінність! Ти для мене більше ніж мама❤️ а для сина мого найкраща бабуся на світі! Ми тебе любимо і будь завжди завжди поруч ❤️", - написала Ксенія Мішина в публікації.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього "Холостячка" зазначила, що з мамою у неї дуже мало фотографій, тому потрібно це якомога швидше виправляти.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина показала як вміє відпочивати Еллерт: "Товстий, жирний, з мільярдом"

Як повідомляв "Знай.ua", голодна "Холостячка" Мішина напала на перехожого через морозиво: "Ні кіт, ні людина не постраждали"

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина дізналася секрет Еллерта, довго приховував: Ектор з "МастерШефа" викрив