Група Go-A впевнено почала завойовувати любов Європи на " Євробаченні-2021"

Група "Go_A", яка представляє Україну на відомому пісенному конкурсі" Євробачення " в цьому році, вже прилетіла в Роттердам і навіть провела першу репетицію.

Солістка Катерина Павленко вибрала для репетиції салатову Еко-шубу. Шоу-балет танцював в чорно-білих костюмах, тримаючи в руках світлодіодні Бубни. Декораціями стали білі дерева і біжать ноги на великому екрані. Фірмовий танець теж буде.

Тіна Кароль показала свої знання в анатомії

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", а також телеведуча" Танці з зірками "і" Ліпсінк батла " Тіна Кароль любить радувати шанувальників новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона передплатників.

Гуморний ролик виставили на фанатській сторінці Тіни Кароль "universe.tk" у мережі Instagram.

"Ой, це, напевно, там з вуха, це з неба,а це з за*ниці. І так далі", - каже у відео Тіна.

Закінчується відео фразою героя серіалу " Кухня "шеф-кухаря Віктора Баринова:" Ну чому все завжди через за*ницю?"

"Буває🤷 🏻 ♀️", - підписали коротко Відеоролик.

"Холостяк" Міша Заливако розкрив 99-річну героїню свого життя

Головний герой романтичного проекту" Холостяк " і бізнесмен Міша Заливако без сорому ділиться особистими думками простими кадрами з життя з тисячами своїх шанувальників.

Цього разу на честь 9 травня Дня Перемоги Міша показав жінку, яка дуже важлива в його житті - його бабусю, яка пройшла війну і має медалі та ордени За відвагу і мужність. Він дуже пишається і захоплюється нею. Саме її фото та історію розповів Міша.

З карт "Приватбанку" пропадають гроші, українці втрачають сотні гривень за лічені хвилини

Клієнти скаржаться на те, що з їхніх карток пропадають кошти. Так, нещодавно українець виявив, що з його картки несподівано списали кілька сотень гривень. Дивно те, що ніхто нічого не пояснив, і суми зняли в два етапи, з перервою буквально в дві хвилини.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

"Банк списав два рази з універсальної картки по 325 гривень о 09:51 та 09:53 24 квітня 2021 року. Я був вдома з дружиною. Є підтвердження друзів. Банк списав кошти незаконно і списав без мого відома і без моєї дії за адресою Нижньоюрківська вулиця 45а. я проживаю на вулиці Корольова. Де ви поділи мої гроші? Люди контролюйте рух коштів. Банк без повідомлення краде гроші з карти.",- поділився незадоволений клієнт банку.

П'ють всі: в Україні катастрофічно малий відсоток тверезих людей

В Україні порахували, яка кількість жителів країни не вживає алкоголь.

В Україні було проведено соціологічне опитування, метою якого було дізнатися, як часто і що саме з алкогольних напоїв вживають українці.

українці, скріншот з відео
українці, скріншот з відео

Що вдалося з'ясувати:

  • 33% українців взагалі не вживають алкоголь;
  • 26% - п'ють кілька разів на місяць;
  • 7% - п'ють кілька разів на тиждень;
  • 1% - п'ють щодня.