Студентка з Квінсленду розповіла про те, як вона скинула 10 кг всього за вісім тижнів, і розповіла, чому вона більше не встає на ваги, розповіли 7News.

18-річна Лілі Тертон була активною дитиною і протягом всієї школи займалася серфінгом, хокеєм і гімнастикою. Але до кінця середньої школи у неї розвинулися нездорові відносини з їжею.

Вона вирішила, що їй потрібно щось змінити, і почала зосереджуватися на фізичних вправах і їсти багату поживними речовинами їжу, при цьому все ще насолоджуючись шоколадом.

"Я вважаю, що ваги - найбільш нерелевантне джерело вимірювання, коли справа доходить до досягнення моїх цілей. Я змогла підтримувати свою вагу, змушуючи себе їсти і тренуючись в способі життя, а також змінюючи методи тренувань, щоб завжди отримувати задоволення від тренувань", - сказала вона 7NEWS.com.au.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Її тренування частіше спрямовані на нижню частину тіла. Вона виконує станову тягу, поштовхи стегнами, присідання зі штангою і болгарські Спліт-випади.

Вона також намагається бути якомога активнішою протягом дня, підраховуючи кроки, вибираючи сходи замість ескалатора.

Інтерес Тертон до здоров'я і благополуччя перетворився на пристрасть: 18-річна дівчина зараз навчається на дієтолога і особистого тренера, а також займається бізнесом.

"Я хочу показати іншим жінкам, як правильне харчування і регулярні вправи можуть серйозно змінити не тільки ваш зовнішній вигляд, але і те, як ви себе почуваєте. Я також вважаю, що індустрія здоров'я і фітнесу стала занадто складною за останні кілька років, і я хочу показати іншим, наскільки простою і доступною вона може бути для всіх", - пише дівчина.

Лілі Тертон, фото: Instagram
Лілі Тертон, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська показала фігуру до преображення, пухкі сідниці і складки на животі.

Як повідомляв "Знай.uа", тренер" Зважених та щасливих " похвалилася тілом мрії в купальнику.

Також "Знай.uа" писав, що якщо хочете схуднути не робіть цього, Марина Боржемська дала поради.