Єдиний син української співачки Софії Ротару, 50-річний Руслан Євдокименко частенько радує своїх передплатників новими знімками, на яких постає сам, а іноді і викладає своїх родичів. У нього і дружини Світлани двоє дітей - Софія і Анатолій Євдокименко.

За його життям в соціальній мережі Instagram стежать більше десяти тисяч осіб. Зараз він побажав усім гарного дня, будучи в Києві. Руслан постав сидячи на дивані і показуючи в камеру лайк.

"Всім гарного дня!🌤✌#Kyiv #asthik_kiev", - написав Руслан Євдокименко у підписі до публікації.

"Відмінного дня і весняного настрою!", "Ти на Леніна схожий став", "Привіт вам і Києву з Білорусі❤️", "👏 ... а рожеві окуляри б теж прикрасили....😂👏🔥", "Гарного настрою👍", "Спасибі і Вам, Руслан!🙌🌈🌿☀😊", "Бажаю гарного дня і прекрасного настрою!❤️", - пишуть користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, внучка Ротару здивувала зухвалим образом: байкерська косуха і довгі стрілки. Зараз дівчина виставила весняні кадри "серця" Нью-Йорка-район Манхеттен. Так в кадр потрапили хмарочоси, якими славиться район і Центральний парк.

Як повідомляв "Знай.ua", син Ротару Євдокименко виявився другом російського репера Басти: називає "братиком"

Знай.ua писав, 19-річна внучка Ротару оголила форми на райських островах: "Делікатесна оливка". Знаменитість вирушила на канікули, відвідавши райський Гавайський Острів Кауаї.