Окрошка-популярний літній суп. Однак важливо знати деякі правила і нюанси, щоб уникнути помилок і домогтися ідеального смаку.

І хоча існує два варіанти приготування популярного блюда-на квасі і на кефірі, розглянемо найпоширеніші помилки, які бувають при приготуванні будь-якої з варіацій окрошки.

Зелена цибуля-обов'язковий. Навіть ті, хто не люблять зелену цибулю, повинні розуміти, що без нього хороша окрошка не вийде. Лук повинен бути максимально свіжим і молодим. Різати його потрібно якомога дрібніше, а можна ще й потовкти. Так він максимально збагатить готову страву ароматом.

Гострі добавки.

Щоб окрошка придбала неповторну підбадьорливу гостроту, не обійтися без заправки. Найчастіше заправку з гірчиці або хрону пом'якшують сметаною або кислим молоком.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Овочі обов'язково повинні бути молодими, свіжими і навіть трохи солодкуватими, щоб створювати контраст з цибулею.

Зелень і трави

Окрошка-самий літній з супів. А значить в ньому повинно бути побільше зелені і пряних трав. Трави можна потовкти з цибулею, а можна посипати ними суп.

Раніше ми повідомляли, морквяне варення з лимонним соком, простий рецепт, який не дасть шансу застуді.

Як повідомляв "Знай.uа", мариновані яйця до пива, ідеальний рецепт для тих, кого дружина не пускає в бар.

Також "Знай.uа" писав, що ідеальна закуска під шашлик і не тільки, рецепт простого блюда з томатів і цибулі.