Податкова та ПФУ змінили порядок виплат пенсій: це обов'язково врахують при нарахуванні

В Україні набула чинності постанова Правління Пенсійного фонду України щодо сумі виплаченого доходу, при призначенні пенсії військовослужбовцям. Про це йдеться в повідомленні "Пенсійного кур'єра" у Фейсбуці.

пенсіонер, скріншот з відео
пенсіонер, скріншот з відео

Молодий військовий поліг за Україну - ридає усе село: маленький син не обійме тата

У Житомирській області попрощалися із 22-річним розвідником, який загинув на Донбасі. У військового залишилися дружина та маленький син. Стало відомо, що у місті Коростень Житомирської області попрощалися із військовослужбовцем Сергієм Коробцовим. Військовий загинув від кулі снайпера у четвер, 6 травня.

Фото: Коростенської РДА
Фото: Коростенської РДА

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В Україні підвищать прожитковий мінімум і компенсують витрати на зв'язок: список пільгових категорій

В Україні планують збільшити прожитковий мінімум. Все завдяки пропозиції Міністерства цифрової трансформації. Вони пропонують додати в прожитковий мінімум вартість мобільного зв'язку та Інтернету, так як це стало невід'ємною частиною нашого життя, зокрема, під час коронавірусної інфекції, коли не завжди є можливість побачитися з рідними.

Супермаркет, фото: скріншот з відео
Супермаркет, фото: скріншот з відео

Тіна Кароль осоромилася на зйомках кліпу: ледь не загубила сукню

Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", а ще одним несподіваним бонусом від артистки став live-концерт Тіни на YouTube.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Гросу проміняла бойфренда на 71-річного Поплавського: "На вершині зі мною"

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Аліна Гросу, tiktok.com/@grosu_official/
Аліна Гросу, tiktok.com/@grosu_official/