33-річний український боксер Василь Ломаченко наприкінці минулого року вперше дав інтерв'ю після поєдинку з Лопесом, в якому він втратив всі свої титули. Він часто радує своїх шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,9 мільйонів чоловік.

Якщо кілька місяців тому стало відомо, що Василь Ломаченко цього року проведе поєдинок з професійним японським боксером Масаеші Накатані (ексчемпіоном OPBF). Чоловік одружений на Олені і у них є дві дитини - Анатолій і Вікторія.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

Разом з двома Анатоліями (батьком і сином) вони прийшли покласти квіти до Меморіалу, щоб вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні і, зокрема, дідуся Ломаченка Василя Івановича. Вони стали учасниками "Безсмертного полку", про що свідчить фотографія родича на дерев'яній палиці.

"Спасибі дідові за перемогу!🙌 ", "З Днем Перемоги! Молодці, що пам'ятаєте про великий подвиг наших дідів", "Василь наша людина!👍🥊🥊", "Великий уклін! Адекватним людям!!! З Талліна. Всіх з 9 травня. Днем Перемоги! Ураа", "Зі Святом Великої Перемоги!!!!Вічна Слава і вічна Пам'ять Солдатам переможцям!!!!!!Миру Нам Усім!", "Вася тобі низький уклін !! Що Делов Наших не забув !!! У тебе друзів багато !!! Москва с тобой !!! У мене бабуся пройшла два концтабори Полтава Рамадан !!!", - написали користувачі в коментарях.
Також в одній з попередніх публікацій Ломаченко, пов'язаних з 9 травня, можна помітити використання радянської символіки і георгіївської стрічки, які заборонені в Україні.

Нагадаємо, Ломаченко-Накатані: українець провів тренування в стилі Роккі на березі океану

Як повідомляв "Знай.ua", боксер Олександр Усик привітав українців з Великоднем у рясі: "Батюшку в рефері"

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знай.ua писав, суперник Ломаченко причепив парашут на спину, але злетіти не зміг: розігнався і....