Якщо раніше по інтернету гуляла інформація про те, що перемогти в сезоні "Холостяка" з головним героєм Тіматі повинна Маша Вебер, то зараз шанувальники проекту запідозрили нову дівчину в ймовірному завоюванні Серця виконавця.

Нею виявилася Катерина Сафарова, з якою Тимур Юнусов спочатку розлучився, хоч і зізнався в тому, що у нього з'явилися до неї почуття. Ер згодом Тіматі зупинив її автомобіль і попросив сходити з ним ще на одне побачення. Користувачі знають, що проект закінчився ще в грудні, а в лютому музикант вже був з кимось на відпочинку. І завдяки фотографіям із соціальних мереж Тіматі і Катерини, стало відомо, що Сафарова повинна перемогти в "Холостяку".

@lebidki

ну как вам такой выбор?🤔#тиматихолостяк #холостяк #холостяк2021 #тимати #разоблачение

♬ Чокер - Тимати

"Катя, яку вигнали. В інсті дивилася її фото, вона в годиннику Тимура. І в серії приїхала з браслетом Картьє, зараз у неї Картьє весь в брюликах", - йдеться в публікації Yobajur в Telegram з прикріпленими фотографіями.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Холостяк" з Тіматі, фото: Telegram
"Холостяк" з Тіматі, фото: Telegram

"Холостяк" з Тіматі, фото: Telegram
"Холостяк" з Тіматі, фото: Telegram

Нагадаємо, колишня Тіматі Анастасія Решетова вагітна: підозрюють одруженого чеченця. Варто колишня Тіматі з великим вагітним животиком. Це говорить про те, що з особистим життям у 25-річної моделі все в порядку.

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Вебер з "Холостяка" з Тіматі не та, ким здається: спокушала Баскова і Гусейна

Знай.ua писав, передбачувана переможниця "Холостяка" показала свою зайву вагу: "Я виглядаю так"