Рослини в будинку роблять його більш затишним і допомагають створювати справжнє сімейне гніздечко. А якщо додати до цього знання про цілющі рослини, то зелень на підвіконні буде не тільки радувати око, але і бути корисною.

Є кілька цілющих рослин, які ви можете додати в свій будинок для додаткового ефекту, розповідає видання mysticalraven.

Алое Віра не новачок в основних напрямках оздоровлення та краси. Алое віра не тільки лікує шкіру, але і є потужним зіллям, яке допомагає травленню. Сік алое вера вважається суперпродуктом! Він має протизапальні властивості, знімає запори і сприяє розвитку корисних кишкових бактерій.

Імбир - це квітуча вузлувата рослина, яка допомагає травленню. Ще одна перевага-здатність імбиру боротися із застудою. Імбир також має протизапальні властивості, відомі як гінгероли та шаогали. Вони допомагають швидко полегшити біль у горлі і вбити риновіруси, які є причиною застуди. Підсумок: додавання імбиру в свій раціон - відмінний спосіб залишатися здоровим.

Ашваганда. Останнім часом цей чагарник отримує багато шуму через те, що він допомагає при тривозі і втоми. Ашваганда використовується як адаптоген, що допомагає організму бути стійким перед обличчям стресу. Корінь можна використовувати для приготування чаю, екстракту або порошку і вживати в їжу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цілющі рослини, фото: mysticalraven
Цілющі рослини, фото: mysticalraven

Квітка пристрасті. Не пов'язаний з маракуйєю, але настільки ж пристрасний, Балік любить чай з пасифлори за його заспокійливу дію і зазначає, що він використовується в фітотерапії через його м'яких седативних і заспокійливих властивостей, особливо хороший для тих, хто страждає від стресу і занепокоєння, що робить його, можливо, кращим ідеальне рослина перед сном для прийому всередину.

Кава. Допомогти зі стресом і занепокоєнням може розслабляючий напій кава (його можна купити в магазинах рослин, що спеціалізуються на вирощуванні тропічних рослин). У фітотерапії його вживають у вигляді чаю або настоянки, і він може бути ефективним для зменшення відчуття дратівливості після довгого або важкого дня.

Англійська бархатец. Цей щасливий помаранчевий квітка може допомогти позбавити тіло від болю при місцевому застосуванні. Яскраво-помаранчевий колір, безумовно, виліковує очі своєю простою красою, але багато фахівців з трав стверджують, що сушений квітка календули можна натерти на укус комахи, щоб зменшити біль і набряк.

Цілющі рослини, фото: mysticalraven
Цілющі рослини, фото: mysticalraven

Фіговий лист, пальма у вигляді хвоста і Бостонський папороть. Ці рослини входять в ряди очищають повітря кімнатних рослин. Розглядайте Кімнатні рослини як засіб "підвищення свіжого повітря у вашому домі". Ці прості у вирощуванні Кімнатні рослини також підвищать продуктивність праці. Психологи-екологи відзначають, що рослини на вашому столі і в офісі покращують емоційний стан, знижують негативний настрій, менше відволікають і підвищують творчий потенціал.

Раніше ми повідомляли, морквяне варення з лимонним соком, простий рецепт, який не дасть шансу застуді.

Як повідомляв "Знай.uа", мариновані яйця до пива, ідеальний рецепт для тих, кого дружина не пускає в бар.

Також "Знай.uа" писав, що ідеальна закуска під шашлик і не тільки, рецепт простого блюда з томатів і цибулі.