Відома українська актриса, а віднедавна ще й телеведуча, Ольга Сумська поділилася новим знімком з роботи. Стильний образ і смачна їжа.

Новий знімок з'явився на сторінці жінки в соціальній мережі Instagram, в розділі stories.

На фотографії Ольга Сумська знаходиться на знімальному майданчику, по всій видимості. Вони знімають черговий сюжет з неймовірно смачним рецептом, який днями вже повинен бути в ефірі.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Актриса одягла блузку яскраво-жовтого кольору, а також спідницю з принтом. На обличчі класичний макіяж, а також усіма впізнавана зачіска, яка стала невід'ємною частиною образу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не можна не відзначити блюдо, яке Жінка тримає в руках - схоже на омлет разом з помідорами. На жаль, більше ніяких фотографій і відео надано не було.

"Мама Оля на роботі..." - підписала свою stories в соціальній мережі Instagram Оля Сумська.

Нагадаємо, що актриса і телеведуча стала ведучою програми «Смак дня», яка виходить у форматі коротких сюжетів програмі Київ. NewsRoom "та" Київ. Ранка”. Кожен може приготувати все те, на що кидають слинки під час перегляду.

При цьому, страви спеціально підбираються так, щоб їх могли собі все дозволити. Оля постійно ділиться кадрами з процесу, а якщо рецепт сильно сподобався її шанувальникам, вона робить спеціальний пост, де розповідає як приготувати.

Нагадавши, Ольга Сумська приготувала деруни з особливою начинкою: простий і швидкий рецепт. Блюдо виглядає дуже апетитним і свіжим

Як повідомляв портал " Знай.ІА", щаслива Ольга Сумська показала, за що любить весну: Борисюку на замітку. Ольга Сумська розповіла, які квіти любить найбільше

Також " Знай.ІА " писав, Ольга Сумська приготувала горіхові смаколики, незамінні у Великий піст: Роксолана знає, що робить. Ольга Сумська показала своїм шанувальникам, як швидко і смачно порадувати себе в ці весняні дні