Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість виставила в Сторіс зворушливе спільне архівне фото з мамою Ганною Яківною, яка пішла з життя 22 травня 2020 року у віці 72 років. Так, артистка трепетно привітала найріднішу жінку з днем народження 10 травня, зізнавшись, що зовсім не очікувала смерті мами в минулому році.

Варто відзначити, що Ірина і Анна Яківна були дуже близькі, виконавиця не раз називала жінку прикладом і головною підтримкою. При цьому зірка закликала аудиторію цінувати і берегти батьків, проводити більше часу разом.

instagram.com/stories/bilyk_iryna

"Хіба могла я подумати рік тому, роблячи цю фотографію, що 10 травня я більше не зможу привітати її з днем народження?!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цінуйте і бережіть своїх батьків, поки вони з вами!"

"Містика мене переслідує все життя!

Тільки збиралася записати прекрасну пісню про маму .... і цілий ранок думала про те, як це буде красиво, і як моїй мамі буде приємно її почути, але життя розпорядилося по своєму...

моя матуся почує цю пісню вже на небесах

Прощай, люба матуся"