Популярний свого часу телеведучий, тренер програми "Зважені та щасливі" і зірка шоу "Холостяк-6" Іраклі Макацарія продовжує радіти новим cnjceyrfv з юною коханою. Іраклі знайшов собі 19-річну подружку, її звуть Ліза і тепер дівчина намагається витворяти із зіркою те, що дуже популярно серед її однолітків - танці в стилі TikTok.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Зірковий шлях" в мережі Instagram.

"Іраклі Макацарія з коханою Лізою бажають вам веселого вівторка. Нехай день буде легким і позитивним, як танець чарівної пари.", - пишуть автори публікації.

На свіжому відео можна помітити, як парочка виконує запальний танець під популярний трек "Diplo & Sidepiece On My Mind". Це ще не все, на фоні у закоханих можна помітити зелені насадження і траву, Ліза і Іраклі одяглися майже в діловий стиль, а також продемонстрували свій смак за допомогою сонцезахисних окулярів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Іраклі Макацарія і Ліза, фото: Instagram
Іраклі Макацарія і Ліза, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що герой "Холостяка-6" і тренер "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія нарешті зустрів своє кохання. Це стало відомо після того, як шоумен опублікував спільний знімок зі своєю коханою Лізою.

Судячи зі знімків та історій в соціальних мережах, Ліза і Іраклі багато часу проводять разом і дуже щасливі. Однак, інформації про дівчину в мережі практично немає. Все, що відомо – вона модель, родом з Грузії і їй 19 років.

Раніше повідомляли, "Холостяк" Макацарія зводив 19-річну кохану на обряд шмагання гілками: "З Вербною...".

Як повідомляв Знай.uа, у 19-річній дівчині Іраклі Макацарії дізналися переможницю "Холостяка 6": неймовірна схожість.

Знай.uа писав, Іраклі Макацарія показав нову кохану, більше не холостяк: "Ксенія Мішина?".