Популярна українська співачка, а тепер і нова "Холостячка", Злата Огнєвіч поділилася доволі цікавими кадрами, на яких презентувала пісню "Always", записану спільно з діджеєм Shnaps.

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Прем'єра #ALWAYS. Презентували з @djshnaps новий сингл. Дякую улюбленому і крутому радіо @nrjukraine. З Вами дуже весело, хлопці!!!", - підписала нове відео IGTV Злата.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Моя спільна робота з DJ Shnaps - це суцільне задоволення. Наш творчий тандем зародився, коли ми разом працювали над реміксом "Гола правда", тому наша колаборація була тільки питанням часу. DJ Shnaps - неймовірно талановита людина, з якою ми однозначно на одній хвилі", — розповідала Злата.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Злата заявила, що серед її слухачів багато людей, які стежать за творчістю саме з пісенного конкурсу, тому напередодні 65-ї річниці "Євробачення" Нова Холостячка захотіла зробити музичний подарунок у вигляді англомовної пісні.

Також варто нагадати нашим читачам, що ще до того, як стало відомо про участь Злати Огнєвіч в новому сезоні "Холостячки", вона була досить відома в Україні і за кордоном. Однак проєкт привернув ще більше уваги до її персони.

Зараз співачка продовжує радувати як стару, так і нову публіку яскравими знімками і сімейними роликами в Instagram. Нещодавно Огневич вирішила нагадати українцям про День матері, який традиційно відзначається у другу неділю травня.

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч втомилася бути сильною і незалежною: "Хочу на ручки".

Як повідомляв Знай.uа, Холостячка Огневич готується шукати чоловіка перевіреними методами: піджак на голе тіло і високі ботфорти.

Знай.uа писав, у нової "Холостячки" Злати Огнєвіч виявилося вже є кохана людина.