Клієнт Vodafone розповів свою історію, як зважився перейти на найдорожчий тариф мобільного оператора і пошкодував про це. Відповідний відгук чоловік залишив на сайті Відкликання.юа.

Українець вирішив перейти на super net unlim, щоб більше вистачало Інтернету. Він пояснив, що в попередньому тарифі йому вистачало 12 гб на 3 тижні, а тепер при анонсованих 40 гб Інтернету на хорошій швидкості вистачило всього на тиждень. Чоловіка дуже обурила така ситуація.

"Повний розлучення людей особливо на Інтернеті жахливий пакет не раджу нікому в чому це проявляється. на сайті написанн vodafon 4G/3G Безліміт інтернети про 40ГБ не сказанно ні слова мені Інтернету вистачає на тиждень ці 40 гб, але це ще не вся проблема мій пакет коштує 225 грн на місяць виходить я плачу за місяць такі гроші а користуюся всього тиждень високого Інтернетом 4G, повний обман людей, коли у мене був пакет 12 гб мені його вистачало на 3 тижні а тут 40 гб не кликає на тиждень, і кажуть оператори після використання 40 гб у вас перемикається на швидкість 0.8 мб перевіряю. на СНІД тесті швидкість інтеренета 0.3 мб це гірше навіть ніж ege інтеернет. Одним словом оператор щоб тебе удавило своїми грошима все не як не нажретесь грошима кидаєте людей вже до такої міри що вже навіть не приховуючи цього, висновок дишовкенький оператор схожий на праститутку не знає де і як обдурити людей

Раніше ми повідомляли, з карт "Приватбанку" пропадають гроші, українці втрачають сотні гривень за лічені хвилини.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Monobank блокує карти українців через валюту, відновити не вийде.

Також "Знай.uа" писав, що "Нова пошта" змушує своїх співробітників працювати понаднормово і штрафує за будь-яку провину.