Популярний сімейний проєкт "Хата на тата", який просто обожнюють тисячі українських телеглядачів продовжує радувати все новими і новими перлами. Цього разу головним героєм став житель містечка Долинськ, який вважає себе нащадком графського роду, ім'я його дуже співзвучне - Євген Граффі.

Так, автори заінтригували глядачів дуже кумедною сценкою в городі, куди довелося прийти Жені трохи попрацювати. Але проблема в тому, що чоловік переплутав земельну ділянку і пішов до сусідів.

Про це стало відомо завдяки короткому анонсу від телеканалу СТБ в мережі Instagram.

"- Так, а це ж не твій город, Женя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

- Я ж не знаю, я перший раз в житті вийшов на цей город або клумбу.

- Женя, він твій город!", - такий діалог відбувся у Жені і його сусіда.

Женя з "Хата на тата", скріншот: YouTube
Женя з "Хата на тата", скріншот: YouTube

У місті Долинську живе графська сім'я, главою якої є Євген Граффі. Тато звик, що весь світ обертається навколо нього, тому перетворив дружину Ольгу на прислугу.

Жінка цілими днями догоджає чоловікові: готує, прибирає і ще й на роботу ходити встигає. А Євген палець об палець не вдарить, адже не графське це діло руки бруднити.

"Коли за перевиховання примхливого аристократа візьметься Хата на тата 2021, то Євгену буде ой як не солодко. У день за графіком мами татові доведеться доньок нагодувати, генеральне прибирання зробити і ще й овочі посадити. Чи впорається граф з обов'язковими завданнями?", - так описують ситуацію автори шоу.

Раніше повідомляли, Олена Кравець з "Кварталу 95" стала схожою на свою маму: "Яке щастя".

Як повідомляв Знай.uа, старенька викопала в своєму саду злитки золота і віддала їх матері-одиначці: "Тобі потрібніше".

Знай.uа писав, що буде, якщо український "татусь" поїде до Парижу? Chanel No. 5 - потрійний одеколон, шампанське вилетить з Ейфелевої вежі.