Клієнтка ПриватБанку розповіла свою історію, як їй відмовили в оформленні соціальної картки на маленьку дитину і тому вона не змогла отримати Пакунок малюка. Відповідний відгук жінка залишила на сайті Banki.ua.

Молода мама поскаржилася, що їй відмовили у видачі соціальної карти і при цьому не пояснили жодної причини. Жінка тепер не розуміє, як могли так порушувати її права і до кого можна звертатися за допомогою.

" у відділенні відмовили у видачі соціальної картки на дитину, а саме "Пакунок Малюка". Без пояснень причин. Питання. Куди йти, де шукати допомоги? Невже банк дійсно може так відверто порушувати права Мої, моєї дитини і відставати безкарним?! ",- пише жінка.

Вона зазначила головні мінуси в цій ситуації, де їй не допомогли і грубо порушили як її права, так і її дитину.

"некомпетентність співробітників банку. Хамська поведінка. Грубе порушення прав дитини. Без зрозумілих на те причин!",- пише женшина.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше ми повідомляли, з карт "Приватбанку" пропадають гроші, українці втрачають сотні гривень за лічені хвилини.

Як повідомляв "Знай.uа", Monobank блокує карти українців через валюту, відновити не вийде.

Також "Знай.uа" писав, що "Нова пошта" змушує своїх співробітників працювати понаднормово і штрафує за будь-яку провину.