Популярний російський співак Валерій Меладзе привітав з днем народження свого старшого брата Костянтина, який останнім часом знаходиться в центрі скандалу про домагання.

Пост-привітання він опублікував в Instagram. Він зазначив, що захоплюється своїм братом і завжди впевнений в ньому, його таланті і силі характеру.

"Сьогодні день народження у нашого старшого брата Костянтина! Знаючи його все життя, я не перестаю захоплюватися його людським якостям, таланту, глибині і силі характеру. Ми одне ціле, одна сім'я, завжди впевнені один в одному, і підтримуємо один одного у всьому!",- пише Валерій.

Шанувальники відреагували на пост і приєдналися до привітань продюсера. Деякі і зовсім відзначили, що досі мріють вийти за нього заміж.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" все ще мрію вийти за нього заміж або за вас, тут ось взагалі непринципово, як і 25 років тому, нічого не змінюється))", " з Днем Народження цього Великого генія!", "З днем народження, Легенда", " з днем народження Костянтина! Всіх благ! ❤️ Жити в один час з братами і мати можливість спостерігати за їх творчістю в реальному часі - це подарунок і честь. Костя-ти просто космос..... 🤘 🏼 😎 ", "З днем народження, неймовірно талановитого брата! 🎉 ", "Щастя, здоров'я і благополуччя Костянтину на довгі роки! З днем народження! 🙋♂️👍🙏🙏🙏🎂🥳🎉", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно в інтерв'ю співачка Ані Лорак розповіла, що Костянтин Меладзе пропонував їй просування по кар'єрі в обмін на інтимні стосунки. Пізніше до звинувачень приєдналася Оля Полякова.

Раніше ми повідомляли, після скандалу з Лорак і Поляковою дружина Меладзе Віра Брежнєва "розкрила" правду.

Як повідомляв "Знай.uа", Брежнєва не витримала і вигнала, слідом за Лорак про "докучання" Меладзе заявила Гагаріна.

Також "Знай.uа" писав, що дружині Костянтина Меладзе Вірі Брежнєвій нагадали давні гріхи.