Потрібно встигнути до суду: у Мін'юсті розповіли, як захистити права постраждалих у ДТП

У житті бувають різні ситуації, і в Міністерстві юстиції України нагадують, що ніхто не застрахований, можна стати свідком ДТП. Звичайно, не дай Бог, можна і потрапити в жахливу ситуацію, опинившись постраждалим.

Аварія, фото: Getty Images
Аварія, фото: Getty Images

Український "госпітальєр", що рятує життя українських захисників, дійшов до переможних 80-ти років: починав з Донецького аеропорту

Один з найдосвідченіших українських військових медиків Йосип Кутасевич відзначає 80-річний ювілей. Він протягом довгих років рятує життя захисників України, за що його дуже люблять та високо цінують.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Йосип Кутасевич, фото: Facebook
Йосип Кутасевич, фото: Facebook

Клієнт Vodafone залишився без Інтернету при списаннях 225 грн за 40 гб: "Користуюся тиждень…"

Клієнт Vodafone розповів свою історію, як зважився перейти на найдорожчий тариф мобільного оператора і пошкодував про це. Відповідний відгук чоловік залишив на сайті.

Офіс Vodafone, Фото з відкритих джерел
Офіс Vodafone, Фото з відкритих джерел

Молодій мамі в "ПриватБанку" відмовили видати соціальну карту на дитину: "Де шукати допомоги?"

Клієнтка Приватбанку розповіла свою історію, як їй відмовили в оформленні соціальної картки на маленьку дитину і тому вона не змогла отримати "пакунок малюка".

ПриватБанк, скріншот з відео
ПриватБанк, скріншот з відео

Людям офіційно дозволять їсти черв'яків: замість печива та макаронів

У Європейському Союзі схвалили вживання сушених борошняних черв'яків в їжу. Спеціальна комісія вважає, що це рішення дозволить перейти до більш стійкої продовольчої системи.

Готування комах, фото: скріншот з відео
Готування комах, фото: скріншот з відео