Футбольні команди Збройних сил України виграли путівки до 1/8 фіналу Кубка Захисників України.

Детальніше про це пише видання "Армія Inform".

Відомо, що з 2015 року в Україні проводяться футбольні змагання серед захисників України та ветеранів АТО. У країні це вважається наймасштабнішою програмою психологічної реабілітації службовців, при цьому вона ніяк не спонсорується державою або Українською асоціацією футболу.

Команда ЗСУ / фото : Армія Inform
Команда ЗСУ / фото : Армія Inform

Цього року захисники України практично у всіх регіонах зіграли в 1/16 фіналу першого Кубка Захисників України. Паралельно з цим пройшли матчі 7-го сезону Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО-2021.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Цього року в чемпіонаті виступають 98 команд учасників бойових дій, ветеранів російсько-української війни, а в Кубку Захисників України – 64 команди. Вони гратимуть щотижня з 10 квітня по 14 жовтня та з 17 квітня по 24 серпня відповідно у 42-х містах України, а це понад 1000 матчів за сезон великого футболу та спортивної реабілітації для понад 3000 Захисників України.

Кубок / фото: Армія Inform
Кубок / фото: Армія Inform

64 команди учасників першого Кубка Захисників України були розділені на вісім дивізіонів по вісім команд у кожному згідно з територіальним принципом. Вирішальні матчі відбудуться 23-24 серпня на одеському стадіоні "Чорноморець". У фіналі наші герої розіграють ще один важливий трофей сезону-Кубок Захисників України до Дня Незалежності України 24 серпня.

Учасники футбольних змагань розповіли, що їх основною мотивацією є не перемога, а збір ветеранів та промоція здорового способу життя. Для воїнів ЗСУ матчі стали своєрідною традицією і приводом відволіктися від служби.

Нагадаємо, що тренер "Шахтаря" Луїш Каштру залишає команду: "є й інші цілі".

Як повідомляв портал Знай.uа, дочка президента "Динамо" Ігоря Суркіса розповіла про випадок з Ярмоленком - тато не знає.

Також Знай.uа писав, що лідер Динамо Вербич показав свою кохану, модель Playboy.