Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 36-річна знаменитість, якій приписують роман з молдавським артистом Даном Баланом, розмістила в своїх Insta Stories зворушливе відео з 11-річним сином Веніаміном.

Цікаво, що ролик був знятий на райському острові біля океану, де Тіна зараз відпочиває з сім'єю після фіналу "Голосу країни". Зазначимо, що нещодавно зірка заявила про свій відхід з вокального шоу.

Так, в кадрі Веніамін намагається розмовляти про щось французькою мовою. І це у нього добре виходить.

син Тіни Кароль, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль витрачає мільйони на життя сина у Великобританії: елітна школа та недитячі хобі. 12-річний Веніамін навчається в одному з найпрестижніших навчальних закладів Лондона. При цьому в гуртожитку від школи він не живе. Артистка поселила сина в українській родині.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, як змужнів її 12-річний син: "Копія батька".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вперше показала брата і насолодилася хвилями з сином.

Також портал Знай.uа писав, що кохання Дана Балана і Тіни Кароль виявилося несправжнім. Продюсер "1+1" Володимир Завадюк зробив скандальну заяву про їхні стосунки.