Віруючі українці, які зіткнулися з сімейними конфліктами і неблагополуччям в оселі, можуть звернутися з молитвою до Архангела Рафаїла.

За апокрифічною книгою Еноха Архангел Рафаїл вважається другим за рахунком в ряду Архангелів. Єврейський мідраш говорить, що саме Рафаїл зняв біль, яку відчував Авраам після того, як зробив собі обрізання.

Молитва при сімейних незгодах до Архангела Рафаїла

О, святий Архангеле Рафаїле! Всусердно молимо тебе, буди нам путівником в життіі нашому, збережи від усіх видимих і невидимих ворог, зціли душевні та тілесні хвороби наша, управи життя наше до покаяння в гріхах і до творення добрих справ. О, святий великий Рафаїле Архангеле!

Почуй нас, грішних рабів Божих (імена), що моляться тобі, і сподоб в тутешньому та в майбутньому житті дякувати і славити общаго Творця нашого в безконечния віки віків. Амінь.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше ми писали про Господню молитву: ці слова, дані Ісусом Христом, потрібно вимовляти щодня. Кожен віруючий повинен знати молитву Господню і вимовляти її щодня.

Нагадаємо, молитва про позбавлення від кредитів і боргів: фінансові проблеми кануть у небуття. Миколай Чудотворець допомагає всім тим, хто опинився в нужді та тяжкому становищі.

Як повідомляв портал Знай.uа, молитва про зцілення: як звертатися до Пресвятої Богородиці для позбавлення від хвороб.

Також портал Знай.uа писав молитву про чистоту душі і прощення гріхів: потужне звернення до Всевишнього за допомогою.