Анна Богдан (Сторожук), instagram.com/hannastorozhuk
Анна Богдан (Сторожук), instagram.com/hannastorozhuk

Анна Богдан зізналася, що залишилося за кадром "Холостяка" з Михайлом Заливаком

Учасниця нового сезону романтичного проєкту "Холостяк", головним героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, Анна Сторожук (Богдан) після знайомства з батьками розповіла про те, що залишилося за кадром шоу.

робота в офісі, фото Pxhere
робота в офісі, фото Pxhere

Українець подав на роботодавця до суду і виграв

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Часто українці потрапляють у неприємні ситуації, пов'язані з неоплатою праці та жахливими умовами роботи. Випадок у Рівненській області доводить, що домогтися справедливості в нашій країні можливо. Так, у Рівненській області стався конфлікт між роботодавцем і співробітником, який подав заяву про звільнення за власним бажанням через стан здоров'я з 5 травня 2020 року.

Обстріли в Ізраїлі, скріншот з відео
Обстріли в Ізраїлі, скріншот з відео

Український Boeing не зміг сісти в Тель-Авіві через обстріли: тривають авіаудари

Пізно ввечері у вівторок, 11 травня, український Boeing, не дочекавшись посадки в Тель-Авіві через обстріли ракетами, розвернувся в бік Кіпру. Всі рейси до аеропорту Бен-Гуріон було перенаправлено на Кіпр і Грецію.

Оля Полякова з дочками / фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова з дочками / фото: instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова спантеличила українців спілкуванням з доньками

Відома українська співачка Ольга Полякова показала, як розважається зі своїми доньками вечорами. Відповідний ролик з'явився в її Insta-stories. Оля Полякова любить радувати українців не тільки своїм вокальним талантом, а й ділитися позитивом в соціальних мережах. Виконавиця постійно публікує кумедні фото і відео, в яких часто миготять її доньки Маша і Аліса.

Акція, мітинг - фото Знай.ua
Акція, мітинг - фото Знай.ua

Українці обурені новим Трудовим кодексом: 1 вихідний і урізання прав

Хвиля масштабних протестів проти поданого Кабміном оновленого проєкту Закону "про працю", з яким Україна увійшла в 2020 рік, запам'яталася багатьом українцям. Але, схоже, ця історія має всі шанси повторитися - тепер "під прицілом" опинилися нещодавно подані на розгляд Верховної Ради законопроєкти.