Відома російська блогерка і дружина репера Елджея Настя Івлєєва останнім часом проводить час зовсім не з чоловіком і навіть ходять чутки про швидке розлучення, адже пара зняла обручки.

Цього разу у своєму Instagram, де за життям Насті стежить майже 19 мільйонів чоловік, вона показала спільне фото з молодим хлопцем. Так, заміжня дівчина приміряла весільну сукню і юний блогер Даня Мілохін вирішив теж не відмовляти собі в задоволенні і надів бежевий наряд.

Для себе Настя вибрала білу корсетну сукню з оголеними плечима і об'ємними довгими рукавами. А Даня вибрав легшу повітряну модель також з відкритими плечима, але бежевого відтінку.

"Вибирали мені з @danya_milokhin весільну сукню....але, щось пішло не так😂 💕 💭", - пише Настя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Справа в тому, що телеведуча вже довгий час сидить в Санкт-Петербурзі і Олексія Узенюкова на фронті і близько не видно. Івлєєва стала рідше виходить на зв'язок з шанувальниками, що також складно було не помітити. У своє виправдання вона лише заявила, що не особливо хоче розмовляти останнім часом.

"друзі, я знаю, не особливо зговірлива останні дні, тижні. Багато хто задається питанням, де сторіс і звична "небезпека". Але зараз такий період, що мені хочеться побути в собі і приділити час діяльності, яка не перетинається з Інтернетом. Не втрачайте! Скоро повернуся", - написала вона.

Раніше ми повідомляли, блогерша Настя Ивлеева показала бандитський Петербург своїми очима.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Івлєєва показала, де знаходиться Дно.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Івлєєва і Елджей зняли обручки, репера підозрюють у зраді з подругою дружини.