Незмінний ведучий романтичних проектів" Холостяк "і" Холостячка " Григорій Решетник, вирішив звернутися за порадами до глядачів шоу. Фото зі зйомок до посту він опублікував в Instagram.

Відразу після казкового відпочинку з сім'єю на Мальдівах всі – мама, тато і навіть найменша дитина син Саша, якому майже виповнилося півроку, проводять час на зйомках.

Саме зі студії пост-шоу Холостяка" як вийти заміж " Решетник і попросив поради глядачів. Він попросив дати поради про те, як же опинитися в законному шлюбі.

"Ми зажди в студії обговорюємо різні ситуації та даємо поради. А сьогодні я звертаюся до Вас 🙏 Напишіть будь-ласка свої поради та дайте відповідь на запитання ☝️«Як вийти заміж»??? Найяскравіші та найкорисніші ваші поради ми обговоримо на фінальному пост-шоу 👏", - пише Решетник.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українці не пройшли повз публікацію і з радістю відгукнулися на прохання Решетника і навіть давали поради. Так, деякі відзначили, що вийти заміж – не проблема і набагато складніше знайти свою рідну людину.

" заміж вийти не проблема. Важливіше знайти свою людину рідну до душі. Комусь такий зустрічається в 16 років а комусь і в 40. Головне не пропустити момент зустрічі", " якщо чесно,не знаю як,якби знала, давно б була заміжня...", "Вийти заміж - не ставити мету"вийти заміж". Мені так добре було з моїм обранцем, і я боялася, що заміжжя все зіпсує"," Ногами😂"," любити і цінувати перш за все себе, бути повноцінною людиною😍", " не коли не забувати що ти перш за все повинна любити себе і поважати.Тоді і твоя друга половинка буде цінувати тебе!", "Одруження не має бути ціллю, а результатом", " Добрий вечір Григорій. Мабуть довіра і відчуття що він кохає дівчину", " не боятися ,що ти не вийдеш заміж і не намагатися нікого біля себе утримати,займатися улюбленою справою,повинні горіти очі. Яка б не була дівчина красуня,але якщо вона в очах порожня,то довго не затримається біля неї чоловік.",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Анна Богдан з "Холостяка 11" перейшла на образи.

Як повідомляв "Знай.uа", після відходу Юлі " зайчика "на Холостяку з'явився"Котик".

Також "Знай.uа" писав, що Юлія " Зайка "відмовилася дивитися" Холостяка " після прощання з Заливако, друзі переказують.