Відома українська співачка, яка живе і будує кар'єру в Росії, Світлана Лобода похвалилася новим досягненням на платформі YouTube.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Світлана Лобода багато років тому почала воюючу кар'єру в Україні, де домоглася певних успіхів. Незважаючи на те, що зараз співачка живе і працює в Росії, де знайшла армію шанувальників, українські фанати не поспішають відмовлятися від улюблениці.

З кожною новою піснею Лобода підкорює ще більшу кількість слухачів і навіть похвалилася своїми результатами. У соціальній мережі Instagram виконавиця опублікувала знімок, на якому постала з "золотою кнопкою" YouTube. Дана нагорода свідчить про те, що співачка знайшла 1 мільйон шанувальників на стрімінговому майданчику.

Пост Світлани Лободи в Instagram / скріншот
Пост Світлани Лободи в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Для демонстрації своєї нагороди Світлана Лобода одягла білий топ з пишною бахромою і довгим рукавом, блискучі штани сріблястого кольору і босоніжки на високих підборах в тон.

"YouTube 1🍋!!! Дякую за вашу любов❤️ Love", - написала співачка під постом.

Зіркові друзі та шанувальники Світлани Лободи поспішили привітати співачку з досягненням у коментарях під постом. Багато відзначили, що зірка заслужено отримала нагороду, проте не обійшлося і без докорів в її бік.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що сестра Світлани Лободи похвалилася свіжим знімком з шикарного курорту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода здивувала своїми нескромними бажаннями: "знімай свої...".

Також Знай.uа писав, що Світлана Лобода показала, яке шикарне плаття їй подарували.