Наречена юного обдарування донецького "Шахтаря" Валерія Бондаря Дарина Савіна заявила, що їй пропонували зніматися в кіно для дорослих. За її словами, їй пропонували за місяць нечувану суму в розмірі 350 тисяч зелених.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю, яке Дарина дала хлопцям для YouTube-каналу "Отдушивдушу".

Даша Савіна, скріншот: YouTube
Даша Савіна, скріншот: YouTube

Головна заява Даші, яка зацікавить шанувальників не тільки футболу, але і фанатів навколофутбольної теми: "Мені пропонували зніматися в порно. За великі гроші, в Америці. Якщо я там перебуваю місяць, мені сплатили 350 000 доларів".

Хлопці з ОДВД перепитали: "Вибач, оплатили чи оплатили б?"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Оплатили б. Мені сплатили б близько 350 000 доларів. Написала дівчина в Instagram, вона була кастинг-менеджером. Далі зв'язали з менеджером, у якого взагалі був російський номер. Я так розумію, що більше російських дівчаток відправляють на всю цю лабуду. Ти прилітаєш туди, тебе селять, для тебе машина, для тебе харчування, для тебе вілла. Але тільки будь люб'язна побатрач", - зізналася Даша.

Раніше повідомляли, тренер "Шахтаря" Луїш Каштру залишає команду: "Є й інші цілі".

Як повідомляв Знай.uа, втерла носа Ірі Морозюк: лідер Динамо Вербич показав свою кохану, модель Playboy.

Знай.uа писав, несподівано помер 20-річний футболіст, розбивши серце коханої: "Надіслала листа в небо".