Люди кажуть, що гроші - це зло, але коли заходиш до магазину зла не вистачає. У нас є замовляння на швидкий грошовий прибуток. Він робиться на молодик 13 травня або в перші дні після молодика.

Налийте в склянку води стільки, скільки вийде. Стакан повинен бути прозорим.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Біла Магія" в мережі Instagram.

Публікація "Білої магії", скріншот: Instagram
Публікація "Білої магії", скріншот: Instagram

Покладіть туди три монетки різного достоїнства і прочитайте тричі слова над склянкою: "Як вода-водиця з неба ллє-котиться, так і гроші у мене, рабі(-у) Божому(-їй) (ім'я), будуть водитися. Місяць юний, йди, мені багатство принеси. Всі монетки поважаю, всіх вітаю, всіх примічаю. Грошик, прийди до мене, принеси удачу мені. Як сказала так і буде. Істинно!".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Після замовляння стакан поставити на підвіконня, нічне світло повиннно на нього потрапляти. Вранці водою необхідно вмитися всією без залишку. Витиратися не можна. Монети носити з собою!!! Вони залучатимуть грошову удачу!".

Раніше повідомляли, як запалити грошову свічку на фінансовий успіх - мінімум дій і максимум результату.

Як повідомляв Знай.uа, вчений і священик розповіли про Ісуса і екстрасенсів: "Хтось наврочив".

Знай.uа писав, напівголий піп поставив Харків на вуха: шастав по під'їздах в шортах і з кадилом.