Відома російська блогерка і дружина репера Елджея Настя Івлєєва останнім часом проводить час зовсім не з чоловіком і навіть ходять чутки про швидке розлучення, адже пара зняла обручки.

Цього разу у своєму Instagram, де за життям Насті стежить майже 19 мільйонів чоловік, вона показала, як доїть корову, а потім приміряла сукню, дуже схожу на весільну.

"Любов", - написала Івлєєва під відео з коровою.

Івлєєва зараз відпочиває в селі і навіть зважилася спробувати попрацювати руками і надоїла у відро молока. Крім того, Настя в коротких шортах, топі і кепці навіть бризнула молоком собі в рот. А потім закусила свіжою цибулею прямо з грядки.

Шанувальники прийшли в захват від нового заняття Івлєєвої і підтримали її в коментарях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"стільки щастя в очах і в голосі 😁", "Настя з телицями", " найщиріший і теплий тур✌ 🏻 🎉", " остання фотка на аву😍", " задоволена какаяяяя 😍 вперше доїла?)) ", "о дааа, зелена цибуля балдеж😍 😍 😍", - пишуть коментатори.

Крім того, Настя опублікувала фото, на якому вважає себе красивою. Там вона позує в романтичному образі в білій сукні по фігурі на тонких бретелях.

При цьому Настя відпочиває одна і напередодні публікувала фотографію у весільній сукні. Її чоловіка Елджея поруч не видно і шанувальники помітили, що пара зняла обручки. Настя своїми фото показує, що можливо ще приміряє весільну сукню і це її не останній шлюб.

Раніше ми повідомляли, Настя Івлєєва і Елджей зняли обручки, репера підозрюють у зраді з подругою дружини.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Івлєєва зняла обручку, але одягла весільну сукню разом з Данею Мілохіним.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Івлєєва показала, де знаходиться Дно.