На кладовищі в селі Маяки Одеської області до 49-річного чоловіка підбіг 45-річний знайомий і вдарив його ножем в шию, після чого втік.

У пресслужбі ГУНП в Одеській області, злочин стався на очах у багатьох людей 9 травня.

Очевидці намагалися надати першу медичну допомогу потерпілому. Однак, від ножових поранень і серйозної крововтрати чоловік помер у місцевій лікарні.

Правоохоронці протягом трьох діб намагалися знайти підозрюваного, який тим часом переховувався в полях. Прочесавши лісосмуги, катакомби, занедбані будинки, правоохоронці все ж відшукали втікача в полі недалеко від села Августівка. У нього вилучили ніж, яким він скоїв злочин.

вбивство в Маяках, ГУНП в Одеській області
вбивство в Маяках, ГУНП в Одеській області

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто зазначити, що злочинець до останнього заперечував свою провину і стверджував, що вдарив знайомого з Одеси ножем, так як той нібито виманив у його дружини гроші.

У пресслужбі поліції уточнили, що фігуранту повідомили про підозру в умисному вбивстві і взяли під варту. Йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві душевнохворий громадянин Росії скоїв розбійний напад на літню жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа, багатодітну маму підозрюють у тому, що вона зарізала свого чоловіка і двох п'ятирічних дітей. Жахлива трагедія сталася в російському Владивостоці.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві 16-річний зарізав батьків і молодшого брата: "Постійно п'ють і його дістали".