Всі православні, які зіткнулися з життєвими труднощами і потребують допомоги, можуть звернутися за допомогою молитвою до благовірного князя Олександра.

Благовірний князь Олександр Невський вважається покровителем військових людей і дипломатів, тому його просять про силу, рішучість, відвагу і мужність. Молитва іконі принесе життєві сили, впевненість в собі і в своїй справі, душевну рівновагу. Якщо ікона знаходиться в будинку, вона вважається оберегом від ворогів.

Молитва про допомогу в житті

О, святий благовірний княже Олександрі! Призри милостивно на ни, негідні раби Божі (імена), і ісходатайствуй нам Житіє тихе і безтурботне, і до вічного Царства ХОДА неухильне твоїм заступництвом влаштуй нам, нехай збереже нас Господь Бог Своєю благодаттю в світі, здоров'ї, довгоденстві і всякому благополуччі в должайшая літа, так повсякчас славимо і благословимо Бога в трійці Святей славімаго, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також «Знай.иа " писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.