Важливо розповісти нашим читачам, що український спортсмен, колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях проведе бій з японцем Масайоші Накатані. Поєдинок повинен пройти в суботу, 26 червня, в Лас-Вегасі (США).

Український чемпіон показав оригінальні кадри з тренування. Можна помітити, що Василь вже у всю готується зустрітися з черговим суперником.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Василя Ломаченка в мережі Instagram.

Публікація Василя Ломаченка, скріншот: Instagram
Публікація Василя Ломаченка, скріншот: Instagram

"June 26", - залишив у підписі дату чергового бою Василь Ломаченко.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Василь Ломаченко опублікував відразу кілька знімків, на яких можна помітити дуже цікаві види на хвилі океану. Не дивно, але спортсмен був одягнений в костюм лінії бренду Lomus, яким Василь володіє і просуває разом з ще одним українським чемпіоном Олександром Усиком.

Василь Ломаченко, фото: Instagram
Василь Ломаченко, фото: Instagram

Серія знімків зібрала вже кілька десятків тисяч лайків, а також безліч коментарів різними мовами. Така популярність посту не викликає великого подиву, адже Василь Ломаченко буквально "повстав з попелу" і робить це в стилі італійського жеребця з культового фільму "Роккі", де герой Сталоне завжди повертався з тріумфом.

Раніше повідомляли, суперник Ломаченка причепив парашут на спину, але злетіти не зміг: розігнався і....

Як повідомляв Знай.uа, боєць UFC поставив унікальний рекорд після 17-секундного поєдинку: переміг без єдиного удару.

Знай.uа писав, "Посміхаємося і пашемо": Василь Ломаченко показав, що таке позитивний настрій.