Головною героїнею другого сезону романтичного проекту" Холостячка " стала співачка Злата Огнєвіч. Вже восени українці зможуть побачити, як найперспективніші женихи України боротимуться за серце артистки.

Ми вирішили згадати найяскравіші і сексуальні образи знаменитості. Адже Злата тільки на перший погляд дуже скромна і правильна, але вона ще й пристрасна спекотна красуня.

Часто в повсякденному житті, у фотосесіях і на червоних доріжках Огневич використовує в своєму образі. Зокрема, вона в одній з фотосесій одягла тільки піджак і ботфорти. Без спідниці або брюк, зате з поясом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В іншому образі вона приміряла рожевий піджак і зовсім на голе тіло, хоча і додала популярні штани з розрізами.

Також обов'язковий атрибут жіночного сексуального образу Злати-корсети. Вони будь-який наряд перетворюють в кокетливий і більш хвилюючий. Навіть просту білу сорочку.

Також при виборі суконь Огнєвіч обов'язково робить акценти, які вигідно підкреслюють її фігуру і пікантно оголюють деякі частини її тіла. Зокрема це може бути корсетне плаття з оголеними плечима або стримане на перший погляд чорне плаття, але з розрізом до самого стегна.

Раніше ми повідомляли, Холостячка Злата Огневич знайшла собі споріднену душу.

Як повідомляв "Знай.uа", Холостячка Злата Огневич розповіла про зміни в житті.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" Злата Огневич показала середній палець хейтерам.