Здавалося б, ні для кого не секрет, що довіряти незнайомцям в Інтернеті не можна. Але як же встояти перед бізнесменом-благодійником, який хоче завести з тобою сім'ю і обіцяє золоті гори? Одного з таких вивела на чисту воду безстрашна ведуча Олена-Христина Лебідь у шостому сезоні проекту «Аферисти в мережах», який Новий канал показує по тижнях.

"Бізнесмен з сайту знайомств на першому побаченні може не тільки покружляти вас, але і нахабно підставити. Так сталося під час моєї зустрічі з шахраєм-благодійником. На побачення прийшов з пристойним букетом-розщедрився, адже розраховував зірвати великий куш... " - зазначила Олена-Христина Лебідь.

На зустрічі чоловік відразу ж збентежив дівчину розповідями про те, що мріє побудувати міцну сім'ю і завести багато дітей. А щоб довести серйозність своїх намірів-дав Олені-Христині завести рахунок у банку і нібито переслав на нього 100 тисяч гривень. І поки жертва ошелешена такою щедрістю, аферист зачиняє пастку. Він повів ведучу в мага-Зін побутової техніки, щоб купити телевізор для дитячого будинку, куди вони, за легендою, зараз поїдуть, щоб провідати діток. Ось тільки розрахуватися за нього попросив Олену-Христину-мовляв, його банківська карта зараз у водія.

"Банківський рахунок на 100 тисяч гривень виявився липовим. Все, що йому потрібно було-щоб за телевізор в магазині заплатила я.а коли ми вийшли з покупкою, спільник афериста, нібито охоронець магазину, підійшов і попросив повернутися, щоб проштампувати чек. У цей момент шахраї і тікають разом з наживою", - розкрила аферу ведуча Нового каналу.

Раніше ми повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь у весільній сукні втекла від нареченого.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Христина Лебідь застала свого собаку на місці "злочину".

Також "Знай.uа" писав, що наречена Розенко Олена-Христина Лебідь знову зв'язалася з аферистами і Сулейманом